Producător bricheţi/peleţi rumeguş din lemn

Protecția datelor

1. Cadrul normativ

Site-ul web deținut de S.C. Eco Lemn Products S.R.L. se supune legislației române în vigoare, relația dintre părți fiind guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

2. Informații privind proprietarul și administratorul

Site-ul web https://ecolemn.info/ este deținut și administrat direct de catre S.C. Eco Lemn Products S.R.L., ce are sediul social înregistrat la adresa: Caransebes, str. Balta Sarata nr. 1/A, jud. Caras-Severin. Numarul de Înregistrare la Registrul Comerțului București J11/469/2005. Codul unic de Înregistrare RO 14510310.

Societatea S.C. Eco Lemn Products S.R.L. realizează activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul https://ecolemn.info/, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care își prezintă serviciile. Orice alte asocieri sau prezentarea fără drept a datelor societății nu angajează în niciun fel S.C. Eco Lemn Products S.R.L. față de nicio persoană fizică sau juridică.

3. Drepturile de autor

Informațiile publicate pe site-ul  aparțin S.C. Eco Lemn Products S.R.L., prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societății S.C. Eco Lemn Products S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe aflată în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail pin@ecolemn.info

4. Protecția datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul https://ecolemn.info/ administrat de S.C. Eco Lemn Products S.R.L., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizează pe email sau telefonic.

Scopul colectării datelor personale este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Consumatorul este obligat să furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor greșite determină dreptul S.C. Eco Lemn Products S.R.L. de a anula comanda, fiind considerată fictivă.

Pentru orice problemă aparută în relația cu S.C. Eco Lemn Products S.R.L., vă stăm cu plăcere la dispoziție, la telefon 0745 157 760 și la adresa de e-mail pin@ecolemn.info

 

Call Now Button