Producător bricheţi/peleţi rumeguş din lemn

Domenii utilizare

Arzatoarele pe baza de peleti au o constructie moderna, se pun in functiune similar celor pe titei si pot beneficia de automatizari complete.

Cazanele se construiesc de regula intr-o gama de puteri: de la 15-2500 de kW. Se pot usor adapta de la case unifamiliale la unitati industriale, comerciale, culturale.
   Depozitarea peletiilor si brichetiilor nu necesita un spatiu mai mare decat rezervoarele pentru combustibil petrolier. Principiul de alimentare de la partea superioara presupune fortarea trecerii intregii cantitati de combustibil prin zona de ardere realizandu-se astfel o ardere completa si obtinandu-se un randament al cazanului de 94 – 98%.
   Datorita materialului folosit si a unei tehnologii performante, puterea calorica a brichetilor este egala cu cea a peletilor. Puterea calorica a peletilor si brichetilor din fag 100% este mai mare decat cea a celor produsi din brad, iar datorita timpului de ardere mult mai mare, cantitatea consumata este mai mica decat a celor din brad.
   Deoarece productia de peleti si bricheti din fag 100% a aparut mai tarziu decat productia de peleti din brad anduranta centralelor termice s-a facut pe peleti de brad. Pentru o foarte buna functionare a centralelor termice cu peleti din fag, datorita timpului mai mare de ardere, trebuie marita cantitatea de aer in arzator sau micsorata cantitatea de combustibil.

   Comercializam sobe pe peleti si bricheti care produc aer cald, pentru suprafete cuprinse intre 80 si 120 metrii patrati.
   Acestea nu produc apa calda si nu pot fi racordate la calorifere.
   Aprinderea si stingerea se face automat la sobele pe peleti.
   Sobele sunt de provenienta italiana, marca Thermorossi, aceasta fiind considerata un fel de « Mercedes » in domeniu.
   La vanzare se asigura transport, montaj si 500 kg peleti sau bricheti gratis.
   Preturile sobelor sunt cuprinse intre 6700 si 11999 lei.
   Termen de livrare: imediat

Garantie: 2 ani.

Ecotherm 3000 

Ecotherm 6000

Ecotherm 8000

Insert

Call Now Button