Producător bricheţi/peleţi rumeguş din lemn

Hoppe

Fondată de Friedrich Hoppe în 1952, HOPPE s-a dezvoltat într-un grup activ global, cu sediul în Elveția. Acesta dezvoltă, produce și comercializează feronerie pentru uși și ferestre din aluminiu, alamă, poliamidă și oțel inoxidabil, punând accent pe captarea ambienței în fiecare detaliu.

De la mijlocul anilor ’70, compania s-a stabilit ca lider de piață pe segmentul său în toată Europa și se consideră lider în competența la nivel mondial. Aceste afirmații sunt susținute nu numai de cota sa de piață, ci și de gama completă de produse, capacitatea de inovare, raportul optim calitate / preț pe care îl oferă și leadership-ul său tehnologic în segmentul aluminiu.

Bucurați-vă de senzația de calitate. Într-adevăr, atingerea unui mâner Hoppe vă asigură că ați făcut alegerea corectă. Fabricate din materiale de înaltă calitate cu instalații certificate, produsele Hoppe combină cele mai înalte standarde de proiectare și funcții la un raport atractiv preț-calitate. Echipamentele cu acest logo HOPPE-Logo certifică un produs cu nume de marcă, care, în opinia noastră, își merită faima.

Secustik® – mânerul ferestrei cu siguranță încorporată pe care îl puteți auzi

Mânerele noastre pentru ferestre Secustik® conțin un dispozitiv de blocare ce oferă securitate integrată. Acest lucru face mai dificilă deschiderea ferestrei în mod ilegal din exterior. Funcționează printr-un element de cuplare care acționează ca o diodă mecanică. Acest lucru permite utilizarea normală a mânerului ferestrei din interior, dar blochează mânerul dacă cineva încearcă să-l întoarcă din exterior prin forță.

Pe măsură ce mânerul este întors cu 180 de grade de la poziția închisă la poziția de înclinare, dispozitivul de blocare face o serie de clicuri – o dovadă a securității încorporate pe care o puteți auzi.

DV005-anwb_Image_Hoppe_Fenstergriff_New_York_mit_Secustik_silber_eloxiert_222655_0
Call Now Button