Producător bricheţi/peleţi rumeguş din lemn

DOM

DOM România este o organizație de vânzări și servicii a grupului DOM Security, cunoscută pentru serviciile cu valoare adăugată și performanța rapidă de livrare. Împreună cu rețeaua lor de dealeri experimentați și profesioniști, oferă soluții de închidere mecanică și electronică pe piața internațională.

Sisteme electronice

Sistemele electronice de închidere oferă avantajul de a vă permite să organizați și să asigurați scenarii de închidere și clădiri de toate tipurile. Acest lucru înseamnă că există întotdeauna un concept perfect de securitate pentru orice tip de clădire – de la case unifamiliale până la locuințe mari. Datorită tehnologiilor moderne, controlate prin intermediul unui software, puteți gestiona un număr virtual nelimitat de metode de închidere, ținând cont de criteriile de acces legate de personal, timp și spațiu. Ierarhiile de închidere extrem de complexe pot fi controlate cu ușurință și adaptate în mod flexibil unor cerințe în curs de schimbare.

 


Industrial

DOM este un partener de încredere, cu experiență în numeroase industrii, pentru aplicații industriale și pentru o varietate de concepte de securitate, de la furtul din magazine și furtul utilajelor automate până la furtul din aeroporturi. Vă susținem aplicația și dezvoltăm un sistem specific pentru dumneavoastră. Mulți ani de experiență, cunoștințe de fabricație extinse și o rețea europeană stau la baza soluțiilor economice, sigure și durabile.

 


Sisteme mecanice

Fie că este vorba de o casă, un apartament închiriat sau o proprietate ocupată de proprietar – sistemele profesionale de închidere vă protejează casa, apartamentul și proprietatea împotriva tentativelor de efracție. Sistemele de închidere mecanică DOM îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate și sunt echipate cu protecție împotriva găuririi, protecție la impact și protecție la copiere. Astfel, de exemplu, cererile multiple de autorizare ale încuietorii fac aproape imposibilă ruperea cilindrului.


Facem MAI MULT pentru securitate

Credem că oricine și orice de valoare merită să fie păstrate în siguranță, fără compromisuri. De aceea, dezvoltăm soluții de securitate și acces de cea mai înaltă calitate. Pentru a oferi aceste soluții, ne concentrăm pe trei domenii esențiale de expertiză: hardware, software și mecatronică. De asemenea, ne angajăm să inovăm constant tehnologiile noastre, pentru a ne menține, atât pe noi, cât și pe clienții noștri, cu un pas înaintea concurenței. Întotdeauna.

 

Call Now Button